Utställning på Lundbergs fastigheter

av | okt 10, 2022 | Blog, Nyheter | 0 Kommentarer

Konstutställning den 13 till 14 oktober på Lundbergs fastigheter

Den 13 oktober kl 15.00 kommer jag ihop med 3 andra duktiga konstärer ställa ut i ljusgården på Mölndalsvägen 24 i samarbete med fastighetens ägare Lundbergs Fastigheter.  

Vilka motiv kommer hängas upp?

Jag kommer fokusera på årets mest populära motiv men även några nya. Exakt vilka har jag inte bestämt mig för ännu. Men här är några motiv som definitivt kommer med:

Sedan kommer som sagt några nya höstmotiv att visas samt några från Marstrand 12 Metre Cup 2022.

Övriga konstnärer är Erica Tham (akryl), Susanne Stocklassa (akryl), Svante Wising (olja).

 

Tack för visat intresse

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Fotoutställningen ALTITUDE på Gothia Towers

3 april till 7 maj Kommer jag ha fyra motiv på fotoutställningen ALTITUDE som genomförs av OpenSky Photo. Tillsammans har vi 20 motiv i olika storlekar och material. Mitt största (Dimma) är i storleken 100x140. Ä du tidigare kund eller prenimurerar på mitt nyhetsbrev...

Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

Göteborg från ovan I utställningen "Göteborg från ovan" mixar vi nutidens teknik med konsthistoria. Utställningen görs i samarbete med Hotel Eggers som är en del av Göteborgs 400-årsjubileum under 2023, där Hôtel Eggers är en av 300 jubileumsaktörer..Utställningen...

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

Sign up for more tips!