Konstutställning 18 november (Extra)

av | nov 6, 2022 | Blog, Nyheter | 0 Kommentarer

Extra utställning den 18 november på Lundbergs fastigheter

Den 18 november kl 10.00 kommer jag ihop med några andra konstnärer ha en extra utställningsdag på Lundbergs Fastigheters ljusgården på Mölndalsvägen 24.

Här kan ni se några av de motiv som kommer ställas ut igen.

Schema och utställare är inte riktigt klart ännu men vad som är klart är att jag kommer ställa ut och hoppas så många som kan har tid att titta förbi. Bubbel, vackra motiv och tid för lite snack utlovas.

   

  0 kommentarer

  Skicka en kommentar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Related Articles

  Fotoutställningen ALTITUDE på Gothia Towers

  3 april till 7 maj Kommer jag ha fyra motiv på fotoutställningen ALTITUDE som genomförs av OpenSky Photo. Tillsammans har vi 20 motiv i olika storlekar och material. Mitt största (Dimma) är i storleken 100x140. Ä du tidigare kund eller prenimurerar på mitt nyhetsbrev...

  Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

  Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

  Göteborg från ovan I utställningen "Göteborg från ovan" mixar vi nutidens teknik med konsthistoria. Utställningen görs i samarbete med Hotel Eggers som är en del av Göteborgs 400-årsjubileum under 2023, där Hôtel Eggers är en av 300 jubileumsaktörer..Utställningen...

  Gott nytt år!

  Gott nytt år!

  Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

  Sign up for more tips!