Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

av | jan 25, 2023 | Nyheter | 0 Kommentarer

Göteborg från ovan

I utställningen ”Göteborg från ovan” mixar vi nutidens teknik med konsthistoria. Utställningen görs i samarbete med Hotel Eggers som är en del av Göteborgs 400-årsjubileum under 2023, där Hôtel Eggers är en av 300 jubileumsaktörer..

Utställningen pågår 9 februari–2 september 2023

Tavlorna hänger i våra allmänna ytor på hotellet. Välkommen att kika in när det passar dig, från och med den 9 februari kl. 17 och sedan måndag–lördag mellan kl. 8 och 21.

 

Läs mer om Open Sky Photo här

   

  0 kommentarer

  Skicka en kommentar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Related Articles

  Fotoutställningen ALTITUDE på Gothia Towers

  3 april till 7 maj Kommer jag ha fyra motiv på fotoutställningen ALTITUDE som genomförs av OpenSky Photo. Tillsammans har vi 20 motiv i olika storlekar och material. Mitt största (Dimma) är i storleken 100x140. Ä du tidigare kund eller prenimurerar på mitt nyhetsbrev...

  Gott nytt år!

  Gott nytt år!

  Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

  Ny fotoutställning den 9 februari

  Ny fotoutställning den 9 februari

  Den 23 januari kommer jag med fyra andra fotografer ställa ut fotografier tagna med drönare Inom kort kommer jag berätta vart men tills dess kan jag tala om att jag tillsammans med fyra andra fotografer kommer ställa ut från den 23 januari till mitten av sommaren. Vi...

  Sign up for more tips!