Fotoutställningen ALTITUDE på Gothia Towers

av | apr 8, 2023 | Nyheter | 0 Kommentarer

3 april till 7 maj

Kommer jag ha fyra motiv på fotoutställningen ALTITUDE som genomförs av OpenSky Photo. Tillsammans har vi 20 motiv i olika storlekar och material. Mitt största (Dimma) är i storleken 100×140.

Ä du tidigare kund eller prenimurerar på mitt nyhetsbrev får du 25 % rabatt under hela utställningen på prints, ramar och presentkort. Har du inte fått koden skickad till dig så hör av dig.

VERNISSAGE

Den 13 april kl. 18.00 till 20.00 har Gothia Towers en öppen vernissage. Välkomna!

VIP MEET & GREET

Håll koll i mailboxen snart kommer jag ut med en inbjudan till en privat VIP visning där jag bjuder på ett glas moserande/vin/öl/alkoholfritt och visa både mina motiv och min utrustning (kamera och drönare).

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

Göteborg från ovan I utställningen "Göteborg från ovan" mixar vi nutidens teknik med konsthistoria. Utställningen görs i samarbete med Hotel Eggers som är en del av Göteborgs 400-årsjubileum under 2023, där Hôtel Eggers är en av 300 jubileumsaktörer..Utställningen...

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

Ny fotoutställning den 9 februari

Ny fotoutställning den 9 februari

Den 23 januari kommer jag med fyra andra fotografer ställa ut fotografier tagna med drönare Inom kort kommer jag berätta vart men tills dess kan jag tala om att jag tillsammans med fyra andra fotografer kommer ställa ut från den 23 januari till mitten av sommaren. Vi...

Sign up for more tips!