Gott nytt år!

Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr!

Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022. 

Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan även fått den äran att skicka mina motiv till Tyskland, Danmark och även utanför Europa. 
Det känn underbart att jag under mitt första år med min webbshop skulle gå så bra som det gjort och det har jag er kunder att tacka för.

Åter igen önskar jag er ett gott nytt år och låt oss hoppas på att Europa snart är i fred igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Fotoutställningen ALTITUDE på Gothia Towers

3 april till 7 maj Kommer jag ha fyra motiv på fotoutställningen ALTITUDE som genomförs av OpenSky Photo. Tillsammans har vi 20 motiv i olika storlekar och material. Mitt största (Dimma) är i storleken 100x140. Ä du tidigare kund eller prenimurerar på mitt nyhetsbrev...

Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

Göteborg från ovan I utställningen "Göteborg från ovan" mixar vi nutidens teknik med konsthistoria. Utställningen görs i samarbete med Hotel Eggers som är en del av Göteborgs 400-årsjubileum under 2023, där Hôtel Eggers är en av 300 jubileumsaktörer..Utställningen...

Ny fotoutställning den 9 februari

Ny fotoutställning den 9 februari

Den 23 januari kommer jag med fyra andra fotografer ställa ut fotografier tagna med drönare Inom kort kommer jag berätta vart men tills dess kan jag tala om att jag tillsammans med fyra andra fotografer kommer ställa ut från den 23 januari till mitten av sommaren. Vi...

Sign up for more tips!