Marstrand 12 Metre Cup 2022

av | sep 7, 2022 | Blog | 0 Kommentarer

Blogg

Marstrand 12 Metre Cup 2022

För Marstrand 12 Metre Cup 2022  (2-4 sept)

Efter en underbar helg på Marstrand och att fått möjligheten att fotografera och beskåda dessa otroligt vackra segelbåtar, dessa kulturarv så är man nöjd på alla sett och vis. Förutom att få chansen att testa min Dji Mavic 3’s batteritider till sista procenten så fick jag även chansen att skapa fantastiska bilder med min vanliga systemkamera också. Skickligheten kanske inte är i världsklass men är ändå nöjd med några bilder både på båtarna och sällskapet kring regattan. 

Marstrand 12 metre Cup var och är ett unikt event att samla dessa vackra stora seglebåtar. Håll utskik efter nåsta gång detta event går av stapeln fördet är värt ett besök. 

Tävlingen gick av stapeln den 2 september och fortlöpte under hela helgen med prisutdelning på söndagden den 4 september på eftermiddagen. Nio båtar deltog i tävlingen med flertal nationaliteter. Den svenska båten Northen light gick bra i alla tävlingar men nåddde inte hela vägen till toppen men snodde ändå åt sig en andra plats.

Självaste Pelle P var givetvis där för att lämna över vandiringspriset till den totalsegrande båten VIN. 

 

Jag kommer nu att gå igenom alla mina bilder och skapa några vackra motiv som ni kommer kunna hitta i min webbutik. 

 

 

Fredrik Stjernfelt

 

Läs gärna mer om tävlingen här:
Marstrand 12 Metre Cup 2022

Glöm inte att följa mig på Instagram

Related work

Our Blog

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Fotoutställningen ALTITUDE på Gothia Towers

3 april till 7 maj Kommer jag ha fyra motiv på fotoutställningen ALTITUDE som genomförs av OpenSky Photo. Tillsammans har vi 20 motiv i olika storlekar och material. Mitt största (Dimma) är i storleken 100x140. Ä du tidigare kund eller prenimurerar på mitt nyhetsbrev...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

Ny fotoutställning den 9 februari

Ny fotoutställning den 9 februari

Den 23 januari kommer jag med fyra andra fotografer ställa ut fotografier tagna med drönare Inom kort kommer jag berätta vart men tills dess kan jag tala om att jag tillsammans med fyra andra fotografer kommer ställa ut från den 23 januari till mitten av sommaren. Vi...

Konstutställning 18 november (Extra)

Konstutställning 18 november (Extra)

Extra utställning den 18 november på Lundbergs fastigheter Den 18 november kl 10.00 kommer jag ihop med några andra konstnärer ha en extra utställningsdag på Lundbergs Fastigheters ljusgården på Mölndalsvägen 24.Här kan ni se några av de motiv som kommer ställas ut...

Sign up for more tips!