Hyr din konst

Hyr istället för att köpa tavlor

Nu tänker jag erbjuda möjligheten att hyra mina motiv på 12 eller 24 månader. 

Ombyte förnöjer säger man.

Hyra ger flexibiltet och ombytlighet!

Jag erbjuder nu företag en hyrtjänst av mina motiv. Det innebär att jag kommer ut till er och sätter upp valda motiv och ni betalar en månad alt. kvartalsavgift under avtalesperioden ut. Avtalet kan antingen vara 12 eller 24 månader eller om annan avtalstid önskas kan detta säkert lösas.

I hyran ingår förutom själva tavlan, konsultering, mätning och uppsättning.

 

 

Tack för visat intresse

Älvsborgsbron i nattljus

Vikten av trivsamma kontors och möteslokaler har aldrig varit så viktigt som nu när hemma kontoret är den största konkurenten. Locka medarbetarna till en miljö man vill vara i.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Fotoutställningen ALTITUDE på Gothia Towers

3 april till 7 maj Kommer jag ha fyra motiv på fotoutställningen ALTITUDE som genomförs av OpenSky Photo. Tillsammans har vi 20 motiv i olika storlekar och material. Mitt största (Dimma) är i storleken 100x140. Ä du tidigare kund eller prenimurerar på mitt nyhetsbrev...

Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

Göteborg från ovan I utställningen "Göteborg från ovan" mixar vi nutidens teknik med konsthistoria. Utställningen görs i samarbete med Hotel Eggers som är en del av Göteborgs 400-årsjubileum under 2023, där Hôtel Eggers är en av 300 jubileumsaktörer..Utställningen...

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

Sign up for more tips!