Canon EOS R6

av | jul 26, 2022 | Blog | 0 Kommentarer

Blogg

Nytt tillskott till verktygslådan

En Canon EOS R6 systemkamera

Jag har gått och blivit med en systemkamera. Innebär detta att jag kommer gå mer över till traditionella bildmotiv och sluta fota med drönare? Nej knappast utan systemkameran kommer fungera som ett kompliment. Jag har både ett behov av att kunna fota mina utskrivna motiv för att kunna visa upp i min butik hur ett färdigt print verkligen ser ut. Sedan behöver jag även kunna komplitera film och foto i miljöer där drönaren är bästa valet. 

Som sagt mitt primära verktyg är fortfarande min drönare och min relativt nya arbetshäst Dji Mavic 3 är helt underbar med sin utökade flygtid och framför allt uppgraderade kamera. Om jag även i framriden kommer hålla fast vid min drönare som mitt primära verktyg det får framtiden utge, vem vet vi kanske inte kommer kunna nyttja drönare lika enkelt som i dag i framtiden. 

För er som undrar så köpte jag förutom EOS R6 två objektiv. Ett 50mm F/1.8 och ett 85mm F/2.0 Macro objektiv samt en converter för mina gamla EF objektiv.

Hittills har jag använt båda RF objektiven och är grymt nöjd med dessa. Jag har mestadels tagit på stadsmiljöer och människor med bra resultat.

Glöm inte att följa mig på Instagram

Recent Work

Our Blog

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Fotoutställningen ALTITUDE på Gothia Towers

3 april till 7 maj Kommer jag ha fyra motiv på fotoutställningen ALTITUDE som genomförs av OpenSky Photo. Tillsammans har vi 20 motiv i olika storlekar och material. Mitt största (Dimma) är i storleken 100x140. Ä du tidigare kund eller prenimurerar på mitt nyhetsbrev...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

Ny fotoutställning den 9 februari

Ny fotoutställning den 9 februari

Den 23 januari kommer jag med fyra andra fotografer ställa ut fotografier tagna med drönare Inom kort kommer jag berätta vart men tills dess kan jag tala om att jag tillsammans med fyra andra fotografer kommer ställa ut från den 23 januari till mitten av sommaren. Vi...

Konstutställning 18 november (Extra)

Konstutställning 18 november (Extra)

Extra utställning den 18 november på Lundbergs fastigheter Den 18 november kl 10.00 kommer jag ihop med några andra konstnärer ha en extra utställningsdag på Lundbergs Fastigheters ljusgården på Mölndalsvägen 24.Här kan ni se några av de motiv som kommer ställas ut...

Sign up for more tips!