Nyhet - Nytt stort kundprojekt

Nytt stor projekt

av | jan 8, 2022 | Blog | 0 Kommentarer

Jag har fått den stora äran av en företagskund att fylla deras lokaler med min fotokonst. Under februari månad kommer jag att montera upp ett 20 tal tavlor i strolekarna 50×70 och upp till 100×140. Uppdraget fick jag i december av Induction AB och under december månad sattes alla motiv samt igångsättningen av produktionen av samtliga motiv. Vad som kommer bli extra kul är att två av motiven är panorama motiv som vi delat upp i tre stycken 50×70 tavlor som bilden nedan.

Tack för visat intresse

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

Ny fotoutställning den 9 februari

Ny fotoutställning den 9 februari

Den 23 januari kommer jag med fyra andra fotografer ställa ut fotografier tagna med drönare Inom kort kommer jag berätta vart men tills dess kan jag tala om att jag tillsammans med fyra andra fotografer kommer ställa ut från den 23 januari till mitten av sommaren. Vi...

Konstutställning 18 november (Extra)

Konstutställning 18 november (Extra)

Extra utställning den 18 november på Lundbergs fastigheter Den 18 november kl 10.00 kommer jag ihop med några andra konstnärer ha en extra utställningsdag på Lundbergs Fastigheters ljusgården på Mölndalsvägen 24.Här kan ni se några av de motiv som kommer ställas ut...

Sign up for more tips!