Mycket som händer

av | dec 30, 2021 | Arkiv 2021 | 0 Kommentarer

När ni andra förhoppningsvis hade mysigt jul och nyårs -firande med familj och vänner så gjorde jag ett ryck bland mina alster och la upp en hel bunt av nya motiv i butiken. Jag har också försökt styra upp min prissättning så den är stringent och tydlig.

Priser

Mina priser styrs väldigt mycket av tillverkningskostnaden. I själva verket är motiven i sig enligt mig undervärderade då tiden för skapandet inte egentligen motiveras till det pris jag tar för bilderna. Men mitt syfte är inte att livnära mig på detta utan mer att tecka de kostnader som uppkommer ihop med skapandet, marknadsföringen och tillverkningen av mina prints.

Unicitet

Eftersom jag vill hålla mina motiv unika i serier om 5, 10 och 50 så påverkar ju givetvis detta också priset per motiv eftersom jag inte kommer få in mer än vad antalet medger. Läs mer om hur tillverkningen av en tavla går till HÄR.

Varför är mina posters så billiga?

De ”poster” jag säljer görs för det första på ett billigare papper och de kommer inte efterbehandlas på samma vis som mina prints. För den som enbart vill ha något enkelt på sin vägg är en poster mer än gott nog. Det är ju ändå fortfarande inte ett IKEA poster.

 

Gott nytt år och tack för visat intresse

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Vi stödjer Stadsmissionen i år

Vi stödjer Stadsmissionen i år

Min mest populära bild i år hittills är denna fantastiska bild över Liseberg en sen novemberkväll med årets första snö på plats. Jag har bestämt mig för att sälja denna och ge 40 % till Stadsmissionen för att hjälpa de som har det extra tufft denna vinter och...

Nya prints på Älvsborgsbron

Nya prints på Älvsborgsbron

Nu har jag släppt en nya prints, närmare bestämt 3 st motiv av älvsborgsbron i skymning och ett motiv efter skymningen.   Dessa print säljs i 10 st upplagor. Fotografierna är 50x70 samt två i formatet 70x120. Samtliga fotografier har ett vitt färgband runt...

Ny Print (18 oktober)

Ny Print (18 oktober)

Nu har jag släppt en ny print, fotografiet gestaltar ett litet skär söder om Rörö i Göteborgs norra skärgård. Efter en hel del planering, redigerande och omtag. . Att klippa och klistra ihop över 50 fotografier till ett är int elika enkelt som det kanske låter, inte...

Nu är det snart premiär

Nu är det bara dagar kvar till mitt mest galna äventyr. Efter att ha sålt prints på olika platser och sammanhang har jag äntligen tagit mig modet att skapa upp min egna lilla webbutik. Det känns spännande att kunna testa denna kanalen för att nå ut med mina alster och...

Sign up for more tips!