Nu är det snart premiär

av | sep 21, 2021 | Arkiv 2021 | 0 Kommentarer

Nu är det bara dagar kvar till mitt mest galna äventyr. Efter att ha sålt prints på olika platser och sammanhang har jag äntligen tagit mig modet att skapa upp min egna lilla webbutik. Det känns spännande att kunna testa denna kanalen för att nå ut med mina alster och jag hoppas verkligen att jag kommer göra er nöjda med mina fotografier.

Glöm nu inte att prenumirera på mitt nyhetsbrev så får ni tillgång till mitt Premiärerbjudande på 30% rabatt.

Tack för visat intresse

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Mycket som händer

När ni andra förhoppningsvis hade mysigt jul och nyårs -firande med familj och vänner så gjorde jag ett ryck bland mina alster och la upp en hel bunt av nya motiv i butiken. Jag har också försökt styra upp min prissättning så den är stringent och tydlig. Priser Mina...

Vi stödjer Stadsmissionen i år

Vi stödjer Stadsmissionen i år

Min mest populära bild i år hittills är denna fantastiska bild över Liseberg en sen novemberkväll med årets första snö på plats. Jag har bestämt mig för att sälja denna och ge 40 % till Stadsmissionen för att hjälpa de som har det extra tufft denna vinter och...

Nya prints på Älvsborgsbron

Nya prints på Älvsborgsbron

Nu har jag släppt en nya prints, närmare bestämt 3 st motiv av älvsborgsbron i skymning och ett motiv efter skymningen.   Dessa print säljs i 10 st upplagor. Fotografierna är 50x70 samt två i formatet 70x120. Samtliga fotografier har ett vitt färgband runt...

Ny Print (18 oktober)

Ny Print (18 oktober)

Nu har jag släppt en ny print, fotografiet gestaltar ett litet skär söder om Rörö i Göteborgs norra skärgård. Efter en hel del planering, redigerande och omtag. . Att klippa och klistra ihop över 50 fotografier till ett är int elika enkelt som det kanske låter, inte...

Sign up for more tips!