Ny Print (18 oktober)

av | okt 19, 2021 | Arkiv 2021 | 0 Kommentarer

Nu har jag släppt en ny print, fotografiet gestaltar ett litet skär söder om Rörö i Göteborgs norra skärgård. Efter en hel del planering, redigerande och omtag. .

Att klippa och klistra ihop över 50 fotografier till ett är int elika enkelt som det kanske låter, inte ens med rätta verktygen. Jag är i alla fall mycket stolt över mitt verk och jag tycker att jag fick till detaljerna, kontrasten och tro det eller ej men färgerna är de naturliga.

Denna print säljs i 10 st upplagor. Fotografiet är hela 100 cm x 140 cm med ett vitt färgband och passar både med passepartout eller utan. 

Tack för visat intresse

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Mycket som händer

När ni andra förhoppningsvis hade mysigt jul och nyårs -firande med familj och vänner så gjorde jag ett ryck bland mina alster och la upp en hel bunt av nya motiv i butiken. Jag har också försökt styra upp min prissättning så den är stringent och tydlig. Priser Mina...

Vi stödjer Stadsmissionen i år

Vi stödjer Stadsmissionen i år

Min mest populära bild i år hittills är denna fantastiska bild över Liseberg en sen novemberkväll med årets första snö på plats. Jag har bestämt mig för att sälja denna och ge 40 % till Stadsmissionen för att hjälpa de som har det extra tufft denna vinter och...

Nya prints på Älvsborgsbron

Nya prints på Älvsborgsbron

Nu har jag släppt en nya prints, närmare bestämt 3 st motiv av älvsborgsbron i skymning och ett motiv efter skymningen.   Dessa print säljs i 10 st upplagor. Fotografierna är 50x70 samt två i formatet 70x120. Samtliga fotografier har ett vitt färgband runt...

Nu är det snart premiär

Nu är det bara dagar kvar till mitt mest galna äventyr. Efter att ha sålt prints på olika platser och sammanhang har jag äntligen tagit mig modet att skapa upp min egna lilla webbutik. Det känns spännande att kunna testa denna kanalen för att nå ut med mina alster och...

Sign up for more tips!