Mitt första inlägg

av | sep 19, 2021 | Blog | 0 Kommentarer

sep 19, 2021 | Blog | 0 Kommentarer

Mitt första inlägg

Blog | 0 Kommentarer

Written by FStjernfelt

In

This post will be inSwedish

Välkommen till min simpla men förhoppningsvis informativa och lätt navigerade sida. Syfte och mål med Gothenburg Drone Photo är att marknadsföra mina tjänster inom drönarfotografering och filmning och är till 100 % en sidoverksamhet för mig och inte mitt primära leverne. Det skall dock inte förväxlas med mitt engagemang i det jag gör. Detta är min hobby, min passion och få av mina intressen får lov att ta så stort utrymme i mitt liv. Jag har ett ”riktigt” jobb på dagarna som också tar sin tid och som inte på något sätt får stå tillsidan för mitt drönarintresse.

Det är balansen mellan mitt ordinarie yrke och mitt intresse och sidoyrke som drönarfotograf som berikar livet och skulle något av dessa intresse krocka med den andra kommer jag få behöva tänka om. Men just nu krockar dom inte utan berikar bara varandra.

Jag har med andra ord inte detta som min primära inkomstkälla utan mina inkomster från detta går mestadels till utveckling av intresset. Jag har inte för avsikt att ta mer betalt för utfört arbete än vad jag tycker är skäligt men jag tänker inte heller dumpa priserna för de kollegor i branschen som faktiskt har detta som sitt leverne. 

För mig är det viktigt att i stället kunna lyfta fram duktiga kollegor i branschen och jag tar gärna in andra i samarbetsprojekt när det behövs eller tipsar in andra när jag själv inte kan eller har tid.

Är det något mina 49 år i livet är att ha respekt för andra yrkeskunnande men man får aldrig sluta testa nya saker bara för att det finna andra som är erfarnare och duktigare. Mitt mål är att inom de förutsättningar som ges bli bäst på drönarfotografering och ett första val den som vill ha drönarbilder och film till sitt album eller produktion.

Ett av mina största intressen är att fotografera segling, segling finns i mitt DNA. Man kan nog nästa säga att jag är född på en segelbåt men en pappa som både tävlade som ung i olika klasser av segelbåtar och alltid haft ett inbitet intresse för segling. Nu blev pappas intresse för att få mig att gå i samma fotspår lite destruktivt eftersom han snarare fick mig att spjärna emot än att omfamna seglingen som fritidsintresse och sport. Det tog mig mina tonår att inse hur kul segling är och vilken frihetskänsla det är att segla i stället för att ta sig fram på något betydligt snabbare sett.

Så kombinationen av mitt intresse för segelbåtar, segling och fotografering gör att jag älskar att finnas där seglarna är med sina båtar. Bästa läget är 8 – 13 m/s, soligt och en heldags tävling som man kan följa med sina drönare.

 

 

Nu är mitt intresse för fotografering inte låst till havet och segelbåtar utan jag gillar nog att hitta något vacker i det mesta och fånga de flesta tillfällen och målobjekt med mina drönare.

Related Articles

Related

Gott nytt år!

Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

läs mer

Ny fotoutställning den 9 februari

Den 23 januari kommer jag med fyra andra fotografer ställa ut fotografier tagna med drönare Inom kort kommer jag berätta vart men tills dess kan jag tala om att jag tillsammans med fyra andra fotografer kommer ställa ut från den 23 januari till mitten av sommaren. Vi...

läs mer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

Ny fotoutställning den 9 februari

Ny fotoutställning den 9 februari

Den 23 januari kommer jag med fyra andra fotografer ställa ut fotografier tagna med drönare Inom kort kommer jag berätta vart men tills dess kan jag tala om att jag tillsammans med fyra andra fotografer kommer ställa ut från den 23 januari till mitten av sommaren. Vi...

Konstutställning 18 november (Extra)

Konstutställning 18 november (Extra)

Extra utställning den 18 november på Lundbergs fastigheter Den 18 november kl 10.00 kommer jag ihop med några andra konstnärer ha en extra utställningsdag på Lundbergs Fastigheters ljusgården på Mölndalsvägen 24.Här kan ni se några av de motiv som kommer ställas ut...

Sign up for more tips!