Flygfotograf för Marstrand 12 Metre Cup 2022

av | aug 23, 2022 | Nyheter | 0 Kommentarer

Nyhet

Officiell flygfotograf

För Marstrand 12 Metre Cup 2022  (2-4 sept)

I år har jag fått den stora äran att jobba ihop med Legenden, fotografen Dan Ljungsvik för Göteborgs segelklubb och Marstrands Segelsällskap som drönarfotograf under Marstrand 12 Metre Cup som går av stapeln helgen den 2-4 september. Om vädret är med oss hoppas jag kunna skapa magi i form av vackra bilder på denna ikoniska båt 12 Metre.

 

Mer info kommer i min blogg lite närmare tävlingen

Läs gärna mer om tävlingen här:
Marstrand 12 Metre Cup 2022

Glöm inte att följa mig på Instagram

Related work

Our Blog

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Fotoutställningen ALTITUDE på Gothia Towers

3 april till 7 maj Kommer jag ha fyra motiv på fotoutställningen ALTITUDE som genomförs av OpenSky Photo. Tillsammans har vi 20 motiv i olika storlekar och material. Mitt största (Dimma) är i storleken 100x140. Ä du tidigare kund eller prenimurerar på mitt nyhetsbrev...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Fotoutställningen ALTITUDE på Gothia Towers

3 april till 7 maj Kommer jag ha fyra motiv på fotoutställningen ALTITUDE som genomförs av OpenSky Photo. Tillsammans har vi 20 motiv i olika storlekar och material. Mitt största (Dimma) är i storleken 100x140. Ä du tidigare kund eller prenimurerar på mitt nyhetsbrev...

Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

Göteborg från ovan – Hotel Eggers fotoutställning

Göteborg från ovan I utställningen "Göteborg från ovan" mixar vi nutidens teknik med konsthistoria. Utställningen görs i samarbete med Hotel Eggers som är en del av Göteborgs 400-årsjubileum under 2023, där Hôtel Eggers är en av 300 jubileumsaktörer..Utställningen...

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

Sign up for more tips!