Nielsen Alpha ramar nyhet

Nyhet – Nu säljer jag även ramar

Nielse Design Alpha ram i Aluminium

Det har visat sig vara ett stort intresse för att kunna köpa de ramar jag använder primärt även separat. Så nu har jag valt att lägga upp ett flertal färger och storlekar av Nielsen Alpha ramen. Nielsen Design har en slimmad och exklusiv aluminium ram som passar perfekt till fotokonst. Oavsett om man väljer att rama in med passepartout eller inte så passar denna ramen alla motiv.

Tack för visat intresse

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Articles

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Godt nytår!/ Happy new Year! / Frohes neues Jahr! Jag vill önska alla ett gott nytt år och tacka för det förtroende ni givit mig genom att köpa prints, tavlor och tjänster av mig under 2022.  Jag har inte enbart haft möjligheten att sälja motiv till mina landsmän utan...

Håkan feber

Håkan feber

ButiksinformationMitt motiv finns på FormsmakHellström Street Art målning på UlleviNu finns passepartout inramade motiv av Hellström Street Art motivet på Ullevi i butik Formsmak på Södravägen 49 lagom till slutspurten av Håkan Hellströms koncertveckor denna sommar...

Hyr din konst

Hyr din konst

Hyr istället för att köpa tavlor Nu tänker jag erbjuda möjligheten att hyra mina motiv på 12 eller 24 månader.  Ombyte förnöjer säger man. Hyra ger flexibiltet och ombytlighet! Jag erbjuder nu företag en hyrtjänst av mina motiv. Det innebär att jag kommer ut till er...

Sign up for more tips!