Numrerade upplagor & garantibevis

 Min filosofi bakom mina upplagor

Min strävan är att skapa en känsla av unicitet men samtdigt bibehålla en tillgänglighet. Jag har i dagsläget delat upp mina prints i original, 10, 25 och 50 upplagor samt obegränsad.

  • Original är undatag och oftast i samband med att jag fått en unik förfrågan.
  • 10, 25, 50 är mer eller mindre en känsla jag vill skapa för det specifika motivet men även ge den tillgänglighet jag tror motivet kräver. Givetvis blir ett motiv dyrare desto färre upplagor som görs men det innebär inte att kvalitén skiljer sig åt mellan de olika upplagorna.
  • Obegränsade upplagor är precis som det låter obegränsat i antal. Det innebär inte att dom alltid kommer finnas tillgängliga utan det kan bli så att vissa motiv lämnar plats för nya. Alla motiv är alltid av samma höga kvalitét och skrivs ut på äkta fotopapper från Hahnemühle i tjockleken runt 300g och efterbehandlade för att bli mer smuts och vatten resistenta. 
Artist Edition eller Artist print

Alla motiv som är numrerade har alltid en extra som är min egna kopia. Jag har valt att kalla detta för Artist Edition. För det mesta säljer jag inte denna utgåva men det kan förekomma och då märks  denna utgåva med AE eller Artist Edition

 

Garantibevis

Alla numrerade utgåvor över 25 är kvittot ditt bevis för att du är ägare av ett äkta motiv. Spara alltid detta för eventuell försäljning. För utgåvor 25 eller lägre med kommer ett signerat ”Certificate of Authenticity” med numrerat hologrammärke, samma hologrammärke sätts även på baksidan av motivet. 

Saknar din utgåva detta märke och du kan med kvitto bevisa att du är ägare av en äkta kopia så kan ni höra av er till mig så kan vi ordna detta i efterhand om äktheten kan styrkas. Kontakta mig för mer info.

Kvalité före kvantitet

Papperskvalité

För mig är det viktigt att du som kund får en produkt som andas kvalité utan att det skall bli fånigt dyrt. Jag viljer papper efter motiv men är alltid mån om att det är av riktigt hög kvalité. Bland annat använder jag oftast Hahnemühle Photo Rag® Baryta 315g papper som är perfekt lämpat för fotografier och illustrationer till samtliga mina Prints.

Mina Posters använder jag ett kvalitativt matt papper eller ett FineArt papper som påminner om akvarell papper

Fotokvalitet och bild storlekar

Alla bilder håller högsta möjliga kvalitet och även om jag valt en viss storlek går det oftast att få bilder även i större format om så önskas. Skulle man vilja ha ett mindre format på det motiv som man gillar än vad som är angivet är detta oftast inga problem.

Alla bilder är tagna av mig om inget annat anges

Returer & reklamationer

Besök gärna min sida där jag skrivit detaljerat om min retur & reklamations policy. Grund tanken är att vi skall i möjligaste mån tillgodose era önskemål och krav men framför allt hoppas vi att ni aldrig skall behöva fundera på att skicka tillbaka eller reklemaera ett köp. 

Läs mer här